Woonschepenhaven 36D, Groningen.
+31 6 1222 9860
info@davidjanmeijer.nl

BLOG: Op pad in De Wijert

Bouwen aan beter. VVD provincie Groningen.

BLOG: Op pad in De Wijert

Zaterdagochtend 5 februari zijn we met Team VVD 050 in gesprek gegaan met inwoners van De Wijert in Groningen. Een wijk die momenteel gekenmerkt wordt door grote bouwprojecten, zoals de aanleg van een nieuwe wijk op het terrein van het voormalige Martiniziekenhuis en de sloop van oude laagbouw.

Door de afsluiting van de Zuidelijke Ringweg en de ombouw van het Julianaplein is sluipverkeer een groot probleem in de wijk. Zeker in combinatie met schoolgaande kinderen en hardrijders zorgt dat voor gevaarlijke situaties. Daarnaast zorgen de werkzaamheden voor aanhoudende overlast bij de omwonenden.

De gezellige gesprekken hebben veel belangrijke inzichten opgeleverd, we gaan zeker in gesprek met de gemeente hoe we de bestaande problemen kunnen oplossen en deze in de toekomst kunnen voorkomen!

No Comments

Add your comment