Woonschepenhaven 36D, Groningen.
+31 6 1222 9860
info@davidjanmeijer.nl

“Plan Rijksuniversiteit Groningen (RUG) voor verplichte werkcolleges ‘volstrekt onbegrijpelijk’”

Bouwen aan beter. VVD provincie Groningen.

“Plan Rijksuniversiteit Groningen (RUG) voor verplichte werkcolleges ‘volstrekt onbegrijpelijk’”

Het plan van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) om studenten te verplichten fysiek aanwezig te zijn op werkcolleges, om zo te voorkomen dat er een enorme toeloop komt van (on-line-) studenten naar Groningen, is onbegrijpelijk. Dat betekent dat nóg meer studenten naar Groningen willen verhuizen, dat de huizenmarkt nóg overspannener raakt en dat studenten vrijheid kwijt raken. Dat meldt de Universiteitsraadspartij De Vrije Student in reactie op onder meer op de GIC gepubliceerde plannen van de Rijksuniversiteit.